• Academia de peluqueria Valencia
  • Cristaleria y todo tipo de trabajos en aluminio, adaptado a su presupuesto
  • Venta y reparacion de ordenadores, tablets, smartphone y todo tipo de moviles
  •  Perfectionking S.L "Mucho Más que Limpieza al Mejor Precio"
  •  Viajes Pisa Mundo Valencia
  • TU CENTRO DE ESTETICA EN MONCADA
  • Podologo clinica podologica Moncada
Text a cercar:
Allotjament a:
Publicitat
Portada Altres esdeveniments Concurs, certamens

El XV concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’ es celebrarà el 15 de setembre

AYTO GODELLA
Ayto Godella
Data: 13 junio - 15 septiembre

El dissabte 15 de setembre tindrà lloc la quinzena edició del concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’, organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Godella i que acollirà com cada any a artistes que ompliran els carrers del poble amb els seus cavallets i pinzells.

Amb aquest certamen es pretén «donar continuïtat a un projecte que ha ajudat a ampliar la pinacoteca del poble i conèixer millor el nostre entorn, fins i tot descobrint nous racons de Godella, ha explicat la regidora de l’àrea», Tatiana Prades. En aquest sentit, existeix sempre una especial consideració per part del jurat cap a aquells artistes que escullen com a objecte de les seues obres aquells llocs que no s'hagen pintat amb anterioritat.

En total es repartiran més de 3.000€ en premis, contant els guardons en metàl·lic i les borses d’adquisició dels distints mecenes: Ricardo Caballer, Masia Xamandreu, Cerveseria Fernández Pons, El Almacén, i el propi Ajuntament.

Com cada any, es comptarà amb la col·laboració de l’artista local Josep Ferriol. «Per a nosaltres és un orgull que ens ajude en la confecció de les bases i l'organització de la jornada, per la qual cosa li estem molt agraïts», ha afegit Prades.

Aquelles persones que estiguen interessades a participar, hauran de presentar-se el 15 de setembre al centre d’art Vila Eugènia entre les 8:30 h i les 10:30 h, moment en que tindrà lloc el segellat dels bastidors i donarà inici el concurs. La recollida de les obres serà de 14:00 h a 16:00 h al mateix lloc, i la resolució del jurat es farà pública sobre les 20:00 h.

Per últim, l’exposició de les obres premiades romandrà oberta a Vila Eugènia del 19 de setembre al 14 d’octubre.
 
Col · laboren:
PORTALS DE LA XARXA PORTALDETUCIUDAD.com
® Tots els drets reservats - Guia d'oci, empreses, turisme i serveis de la teva ciutat.
Web optimitzada per una resolució mínima de 1024px i navegadors IE 7.0 i Mozilla 3.0 o superiors.